Bert-Jan de Visser

Director International Management Search

Bert-Jan de Visser (1974) is Director International Management Search bij Van de Groep & Olsthoorn. Hij richt zich op het succesvol invullen van verschillende management- en directieposities in de industrie, zowel nationaal als internationaal. Zijn passie ligt in het herkennen en optimaal inzetten van de capaciteiten van de kandidaten die hij bemiddelt. De dynamiek die de afstemming tussen kandidaten en opdrachtgevers met zich meebrengt inspireert hem.

Na zijn opleiding Algemene Operationele Technologie in Groningen, besloot hij na een korte periode bij Corus IJmuiden toch door te studeren in de Technische Bedrijfswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft hij bij Essent bijgedragen aan de opzet van een nieuwe business unit.

In 2003 sloot hij zich aan bij Van de Groep & Olsthoorn, omdat zijn interesse eerder uitgaat naar de mens, dan de techniek op zich. Bij Van de Groep & Olsthoorn is hij zowel consultant als ondernemer. Waarbij hij zich met name richt op de invulling van nationale en internationale managementposities, in het bijzonder gericht op supply chain en operationeel management.