Bauke Wolters

Senior Consultant

Bauke Wolters (1961) is Senior Consultant bij Van de Groep & Olsthoorn. Hij richt zich op het succesvol invullen van verschillende management- en directieposities in de industrie en is eerste aanspreekpunt voor een aantal grotere key accounts. Het feit dat hij nieuwe kansen biedt aan organisaties en kandidaten fascineert hem altijd weer.

Bauke studeerde in 1986 af in Elektrotechniek in Groningen, gevolgd door een post-HBO Bedrijfskunde. Daarna heeft hij 14 jaar in diverse branches in de industrie gewerkt, onder meer de elektrotechniek, kunststofverwerking, voedselverwerking en installatietechniek. Vervolgens is hij zijn geluk internationaal gaan beproeven en heeft hij in Frankrijk en Duitsland bedrijven opgericht en jaren in die landen gewoond. In die periode bekleedde hij diverse management- en directiefuncties.
Daarna heeft Bauke 8 jaar als senior consultant gewerkt bij twee gerenommeerde bureaus in de werving en selectie in de sector productie, logistiek en techniek.

Na een periode van 4 jaar als succesvol interim manager keert hij in 2012 weer terug bij zijn passie van Executive Search en wel bij Van de Groep & Olsthoorn. Bauke vindt Executive Search een prachtig vak, waar zijn kennis van de branche(s), de markt(en), de organisatie(s) en de mensen perfect in samen komt.