Bas Dorsman

Business Director Interim Management

Bas Dorsman (1964) is Business Director Interim Management bij Van de Groep & Olsthoorn. Hij richt zich op het succesvol invullen van interim-posities binnen de sectoren industrie en techniek. Dit omvat zowel directie- als managementposities voor nagenoeg alle functiegebieden, nationaal en internationaal.

Bas is, na zijn opleiding aan de IVA Business School en Northwood University (VS), werkzaam geweest in senior posities binnen een aantal industriële organisaties in de automotive, aerospace en renewable energy. Daarnaast heeft hij verschillende interim directieposities vervuld bij technische productie-, service- en handelsbedrijven. Met deze brede ervaring is hij zich er van bewust hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de goede plek te hebben binnen een organisatie. Kennis en inzicht van de markt en hoe de organisatie opereert is van groot belang bij het snel en succesvol invullen van interim-posities.

Bas is graag bereid om met u mee te denken hoe wij uw organisatie kunnen versterken, op het gebied van interim C-level en/of key managementposities. Neem contact op met Bas voor het maken van een afspraak via 0346 – 87 00 20 of bas@vandegroep.nl.