Anco de Graaf

Senior Consultant

Anco de Graaf (1978) is Senior Consultant bij Van de Groep & Olsthoorn. Hij richt zich op het succesvol invullen van verschillende management- en directieposities in de industrie en is eerste aanspreekpunt voor een aantal grotere key accounts. Hij vindt het belangrijk om zowel opdrachtgever als kandidaat veel persoonlijke aandacht en een goede service te bieden en verdiept zich graag grondig in de organisatie waar een vacature speelt.

Na zijn opleiding Chemische Technologie in Utrecht besloot hij zich verder te specialiseren in de management component met een Post-HBO Topjaar Management in Den Haag. Daarna heeft hij bij Mansol en Talent Enterprise ervaring opgedaan in de werving & selectie als consultant.

In 2010 sloot hij zich aan bij Van de Groep & Olsthoorn, omdat hij in deze functie zijn passie voor de industrie kan combineren voor zijn passie met Executive Search. Met zijn jarenlange ervaring als consultant en het uitgebreide netwerk van Van de Groep & Olsthoorn biedt hij de best passende kandidaat aan bij de opdrachtgever.